"All bonds are build on trust. Without it, you have nothing " - Horses of Iceland

He­vos­hie­ron­taa Uudenmaan alueella

Olen Kirkkonummella asuva hevosalan ammattilainen. Omistan 3 islanninhevosta,  tamman ja sen kaksi jälkeläistä, nuoren ruunan ja kesän 2021 tammavarsan. Lisäksi minulla on kaksi kissaa ja Lagotto Romagnolo -rotuinen koira. 


Päätoimisesti toimin it-alan ammattilaisena product manager -roolissa. Työn ohella olen kouluttautunut hevosalalle ja valmistuin Harjusta hevosenhoitajaksi / he­vos­har­ras­teoh­jaak­si syksyllä 2018. Olen suorittanut Suomen Is­lan­nin­he­vo­syh­dis­tyk­sen ohjaajakoulutuksen kurssit ja tavoitteenani on FEIF 1 ohjaajalisenssi.


Opiskelen Eläinten Luon­tais­lää­kin­tä­kou­lu Weterissä hevoshierojaksi. Yhdistelen oppimiani tekniikoita hoidoissani siten, että saan annettua mahdollisimman tehokkaan hoidon yksilöllisesti jokaisessa hierontatilanteessa. Yhteen hierontakertaan sisältyy tarpeen mukaisesti hierontaa, venyttelyjä ja nivelten mobilisointia. Käytössäni on myös matalatehoinen hoitava laser. Laserhoidosta voit lukea lisää tästä. Aloitan alkuvuodesta 2022 O.T.E hieronnan ja fasciakäsittelyn opinnot.


GDPR

Tallennan asiakkaistani vain olennaisimmat tiedot yhteydenpidon ja hoidon seurannan kannalta. 

  • asiakkaan nimi + hoidettava eläin
  • puhelinnumero
  • sähköpostiosoite 

Tietoja ei käytetä mark­ki­noin­ti­tar­koi­tuk­sis­sa tai luovuteta ulkopuolisille tahoille

Hieronta_miniponi-me.jpg

Ota yhteyttä

maija.kipinoinen(at)hestacare.fi

Sijainti

Kirkkonummi

02880

Yri­tys­tie­dot

y-tunnus 3107766-8

Alv.rek

© Hestacare. Kaikki oikeudet pidätetään.